Please choose your preferred language

English Afrikaans

Viimeisen kahden vuoden aikana tapahtuneen maailmanlaajuisen mullistuksen jälkeen on tunne normaalista vihdoin horisontissa. Monet odottavat innolla juhlaa ystävien ja perheen kanssa tänä juhlakautena. Prioriteettien muuttuessa ihmiset etsivät kestävämpiä lahjoja, joista on hyötyä sekä vastaanottajalle että planeetalle. Tätä silmällä pitäen Esse on koonnut täydellisen Festive -setin, joka perustuu mikrobiomitutkimukseen, joka tähtää ihon tilan palauttamiseen sen luonnolliseen tilaan.

Esse valmistaa edistyksellisiä luomu- ja probioottisia ihonhoitotuotteita eettisesti ja niin ympäristöä, mukana olevia ihmisiä kuin kuluttajia kohtaan kestävällä tavalla. Viime kuukausien tuhot ovat saaneet aikaan positiivisen suuntauksen ihmiskunnan uudelleen yhdistymisestä luontoon. Sitoutuminen maapallon ja yksilön parantamiseen on lisääntynyt – mikä on linjassa Essen perusarvojen kanssa.

Tämä Limited Edition juhlapakkaus sisältää Essen Sensitive Cleanserin, Sensitive Tonerin, Nourish Moisturiser-voiteen, Resurrect seerumin sekä Protect Oilin yhdessä kätevässä pakkauksessa. Kaikki viisi tuotetta ovat täydellisen kokoisia 30-päivän käyttöön – tarjoten näin runsaskokoiset matkakoot tai loistavan mahdollisuuden sellaisille, jotka haluavat aloittaa Esse-tuotteiden käytön.

Mikä erottaa Esse Festive -setin muista?

 

1. Se palauttaa ihon sen luonnolliseen ”villiin” tilaan

Maailmanlaajuisesti ihmiset ovat jossain määrin kärsineet stressistä ja ahdistuksesta viime kuukausina. Tämä voi olla haitallista ihon terveydelle, mutta sen sijaan, että yrittäisit hoitaa sitä loputtomilla erilaisilla tuotteilla, Esse rohkaisee uudistamaan ihoa. Aivan kuten ihmiskunta on löytämässä tasapainoa luonnon kanssa, on tärkeää vahvistaa myös ihon omaa luonnollista mikrobitasapainoa.

Festive-setti tarjoaa valikoiman erittäin hellävaraisia tuotteita, jotka on suunniteltu vahvistamaan ihon suojabarriääriä ja tukemaan ihon tervettä mikrobiomia. Tuotteet sisältävät pre- ja probiootteja, ovat pH-tasapainotettuja, eivätkä sisällä voimakkaita säilöntäaineita tai synteettisiä kemiallisia raaka-aineita.

 

2. Se on eettinen lahja

Kulutuslähtöinen ajattelutapa, jossa ihmisiä kannustetaan jatkuvasti ostamaan ja päivittämään tuotteitaan ottamatta huomioon seurauksia, on selkeästi heikentynyt. Tämän päivän kuluttajat ovat paljon tietoisempia, he haluavat tietää, että tuotteet joita he hankkivat ja käyttävät on valmistettu eettisten periaatteiden mukaisesti, ja ovat ystävällisiä ympäristölle. Essen Festive-setti on luotu alusta loppuun kestävällä hiilineutraalilla tavalla. Tuotteet itsessään ovat orgaanisia, vegaaneja ja eläinkokeettomia, joten jokainen ostettu pakkaus tuo vain hyvää mieltä vastaanottajalle, pakkauksen samalla ollessa täysin kierrätettävä ja muovineutraali.

 

3. Se on ihanteellinen matkapakkaus

Tämä upea 30-päivän pakkaus ei ole ainoastaan täydellinen lahja juhlakauteen, vaan myös ihanteellinen matkapakkaus. Kun maailma jälleen avautuu, ovat ihmiset innostuneet tutkimaan maailmaa rajoitetun liikkumisen jälkeen ja tätä juhlakautta on varmasti odotettu.

 

4. Vastinetta rahoille

Tässä Limited Edition juhlapauksessa kuluttajat saavat enemmän Esse-tuotteita halvemmalla! Viiden tuotteen pakkaus Sensitive-linjan tuotteita on suunniteltu niin, että tuotteet kestävät käytössäsi vähintään kuukauden, joka on optimaalinen aika siihen, että alat huomaamaan ihon elpymisen tulokset.

 

5. Siinä on kaikki Essen hyödyt

Esse on noussut johtajaksi ihon uudelleenrakennus- ja tasapainottamistekniikoissa palauttamalla ihon mikrobiomia probioottien ja vihreän kemian avulla. Hyödyt iholle:

  • Lisää kosteutta, tekee ihosta pehmeämmän ja sileämmän
  • Rauhoittaa herkkää ihoa ja vähentää punoitusta
  • Suojaa ihoa saasteilta ja taudinaiheuttajilta
  • Parantaa ihon kimmoisuutta ja vähentää juonteita ja ryppyjä
  • Vie ihoa kohti tasapainoisempaa ja suojatumpaa mikrobikantaa