Please choose your preferred language

English Afrikaans

THE ESSE PROFESSIONAL EXPERIENCES

Meillä on kaksi hoitovaihtoehtoa: 1. Esse Experience 2. Ultimate Esse Experience

Molempia hoitovaihtoehtoja voidaan täydentää 1. Kustomoinnilla 2. Hierontalisäyksillä

THE ESSE EXPERIENCE

60-75 MINUUUTTIA

Tämä kasvohoito valjastaa käyttöönsä kehittyneiden prebioottien ja probioottien voiman, joka parantaa ihon mikrobikantaa. Hoito on räätälöity vastaamaan ihosi eri tarpeisiin, sillä se rauhoittaa ja parantaa stressaantunutta tai ärtynyttä ihoa, tehostaa kollageenin tuotantoa, rauhoittaa tulehdusta ja vahvistaa suojabarriääriä.

Esse-rituaalimme mahdollistavat hoitojen kustomoinnin kosketuksen ja lämpotilan avulla. Tarkkaan hiottujen lisäpalveluiden ansiosta voit täydentää hoitoja entisestään.

KUSTOMOINTI:

Lämpötila: kylmä tai lämmin

Lämpötilan valinta mahdollistaa asiakkaan mieltymysten huomioinnin, sekä auttaa hoitamaan erilaisia ihon tiloja, kuten ikääntymistä ja tulehdusta. Lämpötila räätälöidään hoidon alusta loppuun. 

Välineet: Gua Sha hierontakivet, kristallikivet, imukupit

Tehosta Esse Experience hoitokokemusta välineiden avulla. Voit sisällyttää näitä hoitoon ja hierontaosiin rentoutumisen varmistamiseksi. 

HIERONNAN LISÄOSAT:

Esse päänahan hieronta (15 minuuttia)

Päänahan hierominen vilkastuttaa verenkiertoa karvatuppiin ja stimuloi hermopäätteitä, mikä lievittää pään jännitystä. Tämä stressiä vähentävä hoito voidaan lisätä mihin tahansa hoitoon ja voidaan tehdä öljyn kanssa tai ilman.

Esse jalkahieronta (25 minuuttia)

Räätälöity jalkojenkäsittely, mukaan lukien kuorinta ja rentouttava jalkahieronta spirulina-naamiolla. Tämän hoidon yhteydessä tehtävän lisäosan tarkoituksena on vapauttaa koko kehon jännitystä jalkojen kautta.

Esse Lifting-hieronta (30 minuuttia)

Tämä hieronta on suunnattu ikääntyvälle iholle ja siinä käytetään myofascial-vapautus,- ja kohotusliikkeitä virkistämään väsynyttä ja sameaa ihoa, samalla lisäten verenkiertoa ja vapauttaen jännitystä. Hoito antaa välittömiä tuloksia, parantaa ihon rakennetta, täyteläistää, sekä kirkastaa ihon sävyä.

Esse Sensitive-hieronta ( 20 & 40 minuuttia)

Tämä hieronta keskittyy rauhoittamaan yliaktiivista hermostoa ja vähentämään tulehdusta voimakkaalla imunestejärjestelmän stimulaatiolla ja aktivoinnilla. Suositellaan herkälle iholle, tässä hieronnassa voidaan käyttää välineitä ihon rauhoittamiseen.

Esse silmänympärysalueen hieronta (15 minuuttia)

hoito on suunniteltu väsyneille silmille jännityksen ja rasituksen poistamiseksi. Hoito stimuloi ja napakoittaa silmänympärysihoa kivihoidon, akupaineluhieronnan ja imunesteen stimuloinnin yhdistelmällä.

THE ULTIMATE ESSE EXPERIENCE

(ALL INCLUSIVE)

90-120 MINUUTTIA

Ultimaattinen hoito, joka nostaa ihonhoidon aivan uudelle tasolle hyödyntäen eläviä probiootteja, useita eri kosketusterapioita ja välineitä, vaihdellen lämpötiloja, sekä lisäpalveluja hyödyntämällä. Mahdollisuus lisätä eläviä probiootteja vaurioituneelle tai herkälle iholle joka tarvitsee palauttaa takaisin villiin tilaan, elävät probiootit kosteuttavat ihoa ja tasapainottavat mikrobikantaa ja näin tukevat ihon optimaalista toimintaa.   

Tämä solujen toimintaa tehostava kasvohoito parantaa välittömästi ihon terveyttä samalla kirkastaen ihon sävyä ja vahvistaen ihon rakennetta uraauurtavien probioottisten aktiivisten aineiden ja räätälöidyn kasvohieronnan avulla.