Please choose your preferred language

English Afrikaans

Uudessa Clarifying – linjassamme käytetään evolutiivista lähestymistapaa aknen hoitoon, ihosairauteen, jota esiintyy yli 80 prosentilla teini-ikäisistä ja noin 4prosentilla aikuisista. On selvää, että akne on nykyaikainen vaiva, joka vaikuttaa voimakkaammin sinne, missä elämäntavat eksyvät kauemmaksi esi-isiemme elämistä kietoutuneena yhteen luonnon kanssa.

Yhteisöissä eri puolilla maailmaa tehdyt tutkimukset ovat osoittaneet, että he ketkä elävät metsästäjä-keräilijöiden elämäntavoin, eivät kärsi aknesta kuten me. Papua-Uuden -Guinean Katavasta Itä-Perun Aché-kansalaisiin tutkimukset ovat paljastaneet, että niillä, jotka ovat säilyttäneet ”villin” elämäntavan, aknea ei ole käytännössä lainkaan.

Esse hyödyntää biotekniikan voimaa jäljitellessään olosuhteita, joihin ihomme kehittyi. Meistä kaikista ei voi tulla uudelleen metsästäjiä, mutta voimme käyttää uutta tutkimusta ymmärtääksemme paremmin miltä terve, akneton iho näyttää mikrobien tasolla. Voimme soveltaa tätä ymmärrystä luodaksemme tuotteita, jotka palauttavat ihon alkuperäisen tilan.

Uusi Clarifying – linja keskittyy kolmeen pääraaka-aineeseen:

  • 4 elävän probiootin yhdistelmäan, jotka vähentävät bakteerien liikakasvua ja tulehdusta samalla kun tasapainottavat ihosi mikrobiomia;
  • D-vitamiiniin immuunivasteen säätelyyn ja suojabarriäärin toiminnan parantamiseen; ja
  • Bakuchioliin, joka toimii retinoidin korvikkeena ilman ikäviä sivuvaikutuksia.

Linja sisältää 4 tuotetta, sekä päivittäiseen käyttöön, että kohdennettuna hoitona intensiivisempää hoitoa vaativiin ihoalueisiin.

 

CLARIFYING CLEANSER

Hellävaraisesti puhdistava, ei vaahtoava ja Bambuhiiltä sisältävä puhdistustuote rauhoittaa ihoa probioottisten uutteiden avulla.

Sisältää 2% salisyylihappoa, joka kuorii hellävaraisesti ja tasapainottaa ihon pH:ta.

 

 

 

 

CLARIFYING OIL

Linjan tähtituote. Kevyt, helposti imeytyvä kasvoöljy sisältää eläviä probiootteja, jotka auttavat mikrobiomin muutoksessa, sekä bakuchiolia joka vähentää talin tuotantoa. Keskenään synergiassa toimiva elävien proboottien sekoitus parantaa ihon mikrobiomikantaa ja D-vitamiini vahvistaa olennaisesti terveen ihon komponentteja.

 

 

 

 

CLARIFYING SERUM

Hoitava seerumi, joka sisältää 2% salisyylihappoa auttaen näin pitämään huokoset puhtaina, sekä niasinamiidiä joka vähentää tulehdusta. Probioottiset uutteet ja prebioottiset ravintoaineet vahvistavat ihon suojatoimintoja.

Parhaan tuloksen saat käyttämällä yhdessä Clarifying Oilin kanssa.

 

 

CLARIFYING SPOT CORRECTOR

Tehokas täsmähoito, joka on pakattu täyteen salisyylihappoa, bakuchiolia sekä niasinamiidia (B3-vitamiinia). Käytetään paikallisesti tarvittaviin alueisiin kasvoilla.

 

 

 

 

 

Ensi silmäyksellä saattaa näyttää, että linjasta puuttuu kosteusvoide, mutta tämä on laskelmoidusti totetutettua tuotesuunnittelua. Kosteusvoiteet sisältävät sekä öljy- että vesipohjaisia raaka-aineita. Olemme jakaneet öljy- ja vesikomponentit kahteen tuotteeseen- Clarifying Oiliin ja Clarifying Serumiin. Yhdessä nämä kaksi tuotetta toimivat samalla tavalla kuin kosteusvoide, ja vielä paremmin:

Koska öljy ja vesi eivät luonnollisesti sekoitu, kosteusvoiteiden on sisällettävä emulgointiaineita, jotka auttavat molempia komponentteja sekoittumaan muodostaen voiteen. Vaikka emulgaattorit ovat yleensä hyvin siedettyjä, ne voivat olla häiritseviä, jos iho on vaurioitunut. Niiden jättäminen pois akne-linjasta vähentää ei-toivotun tulehduksen laukaisemisen mahdollisuuksia.

Kosteusvoiteen pois jättäminen mahdollistaa myös jonkin verran personointia hoidossa, kun käytät näitä kahta tuotetta, jotka on erityisesti suunniteltu aknen aiheuttamiin haasteisiin. Koska öljy ja seerumi ovat erillisiä, voit säätää öljyn määrää omassa rutiinissasi ja oman ihosi kunnon ja tarpeen mukaan. Tämä tekee tästä tuoteyhdistelmästä monipuolisen – se voidaan räätälöidä ihollesi sopivaksi kun sää muuttuu vuodenaikojen tai alueen mukaan.

Lopuksi, Clarifying Oil ja Clarifying Serum- tuotekaksikko muodotaa enemmän kuin tavallisen kosteusvoiteen. Niiden pitäminen erillään loi mahdollisuuden formuloida tuotteet, jotka todella tarjoavat kaikille etuja. Esimerkkinä mainittakoon, että Clarifying Oilissa olevat elävät probiootit eivät olisi stabiileja jos niissä olisi vettä, mutta koska vesipohjainen seerumi on erillinen tuote, öljy voi tarjota ensiluokkaisten probioottien etuja iholle.