Please choose your preferred language

English Afrikaans

Eye Area

Silmänympärysiho eroaa muusta kasvojen ihosta ja tarvitsee tuotteen, joka on formuloitu sen erityistarpeet huomioiden. Iho silmien ympärillä on herkempää ja altis turvotukselle, lisäksi pienet hiussuonet silmien ympärillä rikkoutuvat helposti, nämä johtavat tummin silmänalusiin ja ennenaikaiseen juonteiden kehittymiseen. Tietyt raaka-aineet ovat tehokkaita näiden ongelmien ennaltaehkäisyssä ja hoidossa.

 

ELÄMÄNTAPOJEN HUOMIOINTI

  • Vältä silmänympärysalueen hieromista, sillä herkkä silmänympärysiho on alttiimpi vaurioille. Taputtele tuote alueelle hellävaroen sen sijaan, että hieroisit sen iholle.
  • Varmista, että käyttämäsi kosteuttava tuote on formuloitu silmänympärysalueelle. Tuotteet imeytyvät tehokkaasti silmänympärysiholle, jolloin voimakkaat säilöntäaineet sekä muut haitalliset ainesosat voivat vauroittaa ihoa.
  • Käytä erityisesti silmänympärysiholle formuloitua meikinpoistotuotetta poistaaksi meikin tai puhdistaaksesi alueen.
  • Käytä hyvänlaatuisia omega-lisäravinteita.
  • Lisää ruokavalioosi ruokia, jotka sisältävät runsaasti niasiinia (B3-vitamiini) – bataatti, myskikurpitsa, okra, maissi, herneet, palsternakka, talvikurpitsa ja kurpitsa ovat kaikki hyviä niasiinin lähteitä.