Please choose your preferred language

English Afrikaans

Kuuma kesä on ollut todellinen koettelemus iholle. Auringolta suojautumiseen on saanut kiinnittää erityistä huomiota ja varjopaikkaa on saanut etsiä. Mitä iho kaipaa kesän jälkeen?

Loppukesästä on hyvä hetki tarkastaa ihonhoitotottumukset ja tarjota iholle sen tarpeisiin räätälöityä hoitoa. Jolie Span Johanna Joutsenniemi suositteli minulle tähän saumaan Esse Experience -kasvohoitoa, johon lisättiin probioottinen ampulli ja Exclusion naamio, joka puhdistaa ja kirkastaa ihoa. Hauska ja tärkeä yksityiskohta on se, että Exclusion-naamiossa oleva aktiivihiili tulee bambusta eli puumateriaalista.

Hoito alkoi yliaktiivista hermostoa rauhoittavalla Esse Sensitive Massage -hieronnalla. Hieronta auttaa myös vähentämään tulehdusta voimakkaalla imunestejärjestelmän stimulaatiolla ja aktivoinnilla. Tämänkaltaista kasvohierontaa suositellaan herkälle  iholle ja hieronnassa voidaan käyttää apuna esimerkiksi gua sha -kiviä. Näin iho rauhoittuu ja yliaktiivinen hermosto tasapainottuu hieronnan aikana. Hieronnan aikana oikein tunsin, kuinka kasvot rentoutuivat, iho alkoi hehkua, verenkierto lisääntyi ja nesteet lähtivät liikkeelle.

Terve ja hyvinvoiva iho lähtee oikeasta mikrobitasapainosta. Tunnin mittainen The Esse Experience (basic)​ on räätälöity kasvohoito, joka valjastaa kehittyneiden pre- ja probioottien armeijan parantamaan ihon mikrobitasapainoa. Parasta tässä hoidossa on se, että se ei koskaan mene tietyn kaavan mukaan, vaan hoitoa räätälöimällä huomioidaan jokaiselle iholle olennaiset, omat erityistarpeet. Minulle lisättiin hoitoon tällä kertaa probioottinen ampulli ja Exclusion-naamio.

Vaikka hoitoaika (60 min.) on melko lyhyt, niin siinä ajassa ehdin kokea Johannan osaavissa käsissä kasvohoidon kaikki, kokonaisvaltaiset hyödyt. Rauhoittava stressinlievitys tuntui rentoutena kasvoissa ja hartioissa asti. Naamion aikana kävin unten rajamailla eli rentoutus oli taattu. Kollageenin tuotannon tehostaminen, tulehduksen rauhoittaminen ja ihon suojabarriäärin toiminnan aktivoiminen näkyvät hoidon jälkeisenä hehkuna kasvoissa ja iholla on hyvä olla.

Kiitos Jolie Spa & Johanna Joutsenniemi!

-Riikka Hollo