Please choose your preferred language

English Afrikaans

Jos etsit kestävää ihonhoitorutiinia, joka tuo esiin parhaan puolen ihostasi, sinun kannattaa kokeilla #30dayrewild-haastetta. Se on yksinkertainen, ympäristöystävällinen ja tehokas. Nämä asiat sinun tulee tietää: 

1. Millainen haaste on?
Esse on koonnut kompaktin aloituspaketin #30daychallenge-haasteeseen, joka toteutetaan helmi-huhtikuussa 2022. Haasteen ajaksi haluamme sinun luopuvan kaikista muista ihonhoitotuotteista ja käyttävän Esse #30dayrewild-pakkauksen tuotteita antaaksesi ihollesi ja sen mikrobiomille mahdollisuuden palata siihen tilaan, jota varten ne aikoinaan kehittyivät. Ostat vain #30dayrewild-pakkauksen ja aloitat tuotteiden käytön. Jo 30 päivän kuluttua alat nähdä ihosi paranemista.

2. Mitä pakkauksessa on?
Limited Edition #30dayrewild-pakkaus sisältää 5 Esse-tuotetta, jotka on erityisesti suunniteltu elvyttämään ihoasi ja palauttamaan se sen luonnolliseen villiin tilaan. Se sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Pakkaus maksaa 91,90€ (joka vastaa 50% säästöä) ja on näin ollen täydellinen rewilding-matkallesi.

• Sensitive Cleanser 50 ml
• Sensitive Toner 50 ml
• Nourish Moisturiser 30 ml
• Protect Oil 12 ml
• Resurrect Serum 12 ml

3. Miksi sinun kannattaa tehdä se?
Jollet vielä ole liittynyt rewilding-liikkeeseen, tämä on loistava tapa tulla mukaan. Meille on pitkään myyty ajatusta siitä, että steriiliys on hyvä asia kauneusteollisuudessa – ensisijaisena motiivina siinä on kuitenkin myydä enemmän tuotteita. Mutta kaikki syväpuhdistaminen ja luonnollisten öljyjen poistaminen on järkyttänyt ihon luonnollisen mikrobiomin – hienosäädetyn mikrobiekosysteemin, joka on kehittynyt yhdessä ihomme kanssa miljoonien vuosien aikana. Kemikaalipohjaisten tuotteiden käyttö on saastuttanut ihomme ekosysteemiä, mikä on johtanut herkkyyden lisääntymiseen ja tulehduksellisiin ihosairauksiin. Essen #30dayrewild-haaste pyrkii palauttamaan ihon juurilleen ja tarjoamaan sille luonnollisen tuen, jota se tarvitsee oman mikrobiominsa kuntouttamiseen.

4. Mitä hyötyjä siitä on?
Jos edelleen epäröit, tässä on joitain etuja, joita haasteen vastaanottaminen tarjoaa:

  • Se yksinkertaistaa päivittäistä rutiiniasi: Tämä haaste kannustaa sinua välttämään syväpuhdistuksia mahdollisuuksien mukaan ja käyttämään mietoa puhdistusainetta vain mekin poistamiseen. Meidän kannattaa arvostaa sitä työtä, jonka ihomme tekee tuottaakseen luonnollisia, suojaavia öljyjä. Ihon lipidiesteen jättäminen koskemattomaksi auttaa myös tukemaan terveitä mikrobeja.
  • Se vastaa herkän ihon tarpeisiin: Mikrobien tasapainon palauttaminen on avainasemassa iho-ongelmien ratkaisemisessa. Esse käyttää vihreää kemiaa tarjotakseen tuotteita, jotka huomioivat ongelmallisen tai herkän ihon. 
  • Se johtaa terveempään ihoon: Rewilding johtaa terveellisempään ja toimivampaan mikrobiomiin. Tämä tarjoaa suojan epäpuhtauksia vastaan, parantaa ihon joustavuutta ja vähentää punoitusta. 

5. Kuinka pääsen alkuun?
Liity haasteeseen hankkimalla Limited Edition #30dayrewild-pakkaus lähimmästä Esse-hoitajasi hoitolasta tai verkkokaupasta. Voit myös seurata meitä Instagramissa saadaksesi lisää tietoa ja voittaaksesi palkintoja.