Please choose your preferred language

English Afrikaans

Miksi Omegat ovat niin tärkeitä iholle?

Tämänpäiväisessä ruokavaliossamme on puutetta omegaöljyistä. Nämä öljyt eivät ole yhtä stabiileja kuin tyydyttyneet öljyt ja ne poistetaan usein tuotteista säilyvyyden pidentämiseksi. Monet omega-puutoksen oireet näkyvät iholla, ja omegakosteuttajat täydentävät näitä välttämättömiä rasvahappoja ihosoluissa. Öljyt myös ruokkivat ihon hyödyllisiä mikrobeja, tukevat palautumisprosessia ja siirtyvät kohti terveellistä, suojaavaa ja kosteuttavaa mikrobiomia.

Mitä muita etuja on Essen Omega-voiteilla?

Mikrobiomi ystävälliset kosteusvoiteemme tarjoavat muitakin etuja.

  • Ne sisältävät prebiootteja, jotka tukevat tervettä ihon mikrobiomia
  • Omega-öljyt täydentävät ihoa ja tukevat solujen uusiutumista
  • Ne sisältävät antioksidantteja, jotka suojaavat vapailta radikaaleilta
  • Essen arvojen mukaisesti, ne ovat sertifioituja, luomuja, vegaanisia ja eläinkokeettomia

Omega kosteusvoiteet

Omega kosteusvoidelinjassa on kolme eri vaihtoehtoa – Light, Deep ja Rich. Nämä Limited Edition 10 ml pakkaukset ovat saatavilla kaikissa näissä kolmessa vaihtoehdossa, tarjoten näin jokaiselle sopivan vaihtoehdon.

  • Omega Light Moisturiser

Tämä koostumukseltaan kevyt kosteusvoide on ihanteellinen nuorelle tai rasvaiselle iholle. Light Moisturiser on täynnä aktiivisia raaka-aineita, mukaan lukien runsaasti Omega 3-rasvahappoja. Voiteen hoitotaso on säädetty huolellisesti jättämään mattapintainen lopputulos, joka tarjoaa kuitenkin nuoren tai rasvaisen ihon tarvitseman kosteuden.

  •  Omega Deep Moisturiser

Deep Moisturiser on kehitetty normaalille ja sekaiholle. Se tarjoaa tasapainoista ravintoa, ei ylikuormita ihoa öljyillä, ja tarjoaa silti runsaasti hyviä Omega-rasvahappoja. Se toimii ihanteellisena pohjana meikille ja suojaa ihoasi ulkoisilta tekijöiltä.

  • Omega Rich Moisturiser

Tässä täyteläisessä kosteusvoiteessa on  runsaasti Omega 3-rasvahappoja, siksi se tarjoaa lisäravintoa kypsälle ja kuivalle iholle. Rich Moisturiser korjaa aurinkovaurioita ja tarjoaa prebioottista tukea ihon mikrobille samalla kun se lisää ihon sileyttä ja pehmeyttä.

Lisätietoa Omega voiteista ja muista biokliinisistä ihonhoitotuotteistamme löydät osoitteesta esseskincare.fi