Please choose your preferred language

English Afrikaans

Olemme jo aikaisemmin käsitelleet teollisen elämäntavan vaikutuksia ihon mikrobien epätasapainoon, joten tarkastellaan lähemmin uuden Clarifying-linjan raaka-aineita ja sitä, kuinka ne torjuvat aknen perimmäisiä syitä.

Elävän mikrobiomin tukeminen

Probiootit ja elävän mikrobiomin tukeminen ovat aina Essen päällimmäisiä prioriteetteja. Lactobacillus on tunnettu pitkään ihon terveen mikrobiomin edistäjänä. Clarifying Oil sisältää 4 elävää lactobacilluslajia (yli miljardi kolonisaation muodostavaa yksikköä millilitrassa.) Tämä probioottien yhteenliittymä vähentää aknen taustalla olevaa tulehdusta, parantaa samalla ihon kosteutusta ja nopeuttaa haavan paranemisprosessia. JOKAISESTA NELJÄSTÄ CLARIFYING LINJAN TUOTTEESTA LÖYDÄT JONKIN PROBIOOTTISEN BOOSTIN JA TUEN MUODON.

Vitamiini auringosta

Aknen vakavuusaste korreloi läheisesti alhaisten D -vitamiinipitoisuuksien kanssa, joten näin ollen on tärkeää varmistaa, että saamme tarpeeksi tätä vitamiinia. Suun kautta otettavana D-vitamiini nostaa pitoisuutta veriseerumissa, mutta elimistöä ei ole ohjelmoitu lähettämään sitä ihoon, koska D-vitamiinin on tarkoitus muodostua ihon pinnalla. Clarifying Oiliin olemme lisänneet aktiivista ainetta, joka tunnetaan nimellä Provitamiini D (incissä nimellä 7-Dehydrocholesterol). Auringonvalolle altistettuna tämä aktiiviaine muuttuu toimivaksi D-vitamiiniksi, mikä auttaa saavuttamaan tämän tärkeän immuunisäätelijän terveellisen tason ihossa. Jotta tämä prosessi toimii optimaalisesti, se vaatii suojaamatonta auringolle altistusta noin 15 minuuttia päivässä, joka riittää antamaan tarvittavan D -vitamiini lisäyksen. D -VITAMIINIA CLARIFYING OILISTA.

Luonnon vaihtoehto retinolille

Retinolia on pitkään käytetty aknen hoidossa, mutta siihen liittyy suuri haittavaikutusten riski, mikä on parasta välttää jo valmiiksi tulehtuneella iholla. Psoralea corylifolian kasvin siemenistä uutetun ja puhdistetun bakuchiolin on osoitettu tuottavan tuloksia yhtä tehokkaasti kuin retinolin samoilla pitoisuuksilla. Parasta tässä on se, että bakuchiolilla voidaan saavuttaa tämä ilman ikäviä sivuvaikutuksia. BAKUCHIOLIA LÖYDÄT CLARIFYING OILISTA JA SPOT CORRECTORISTA.

Puhdistuksesta

Salisyylihappo hallitsee hiivapopulaatioita iholla. Fungal-akne on alidiagnosoitu tila, jonka aiheuttaa Malassezia-hiivan liikakasvu, on siis tärkeää ottaa tämä aknen aiheuttaja huomioon. Salisyylihappo auttaa löysäämään sidettä kuolleiden ja vaurioituneiden ihosolujen välillä, vähentäen näin ihohuokosten tukkeutumista. Lisäksi se auttaa pitämään talin tuotannon hallinnassa – akne-iho on altis talin liikatuotannolle. SALISYYLIHAPPOA LÖYDÄT CLARIFYING CLEANSERISTA, CLARIFYING SERUMISTA JA SPOT CORRECTORISTA.

Vitamiinitehoste

Niasinamiidi on B3-vitamiini ja se parantaa ihon terveyttä useilla eri tasoilla. Aknen yhteydessä se on erityisen arvostettu tulehduksenvastaisten ominaisuuksiensa ansiosta. Ajan myötä se voi vähentää leesioiden esiintymistä ja parantaa ihon pinnan rakennetta. Vaikka voimmekin täydentää kokonaisvaltaista hyvinvointia nauttimalla lisäravinteita suun kautta, on mahdollista, että elimistöön ei imeydy tarpeeksi, jotta ne ruokkisivat myös ihoa, joten paikallisesta käytöstä iholla on myös hyötyä. NIASINAMIIDIA LÖYDÄT CLARIFYING SERUMISTA JA SPOT CORRECTORISTA.

Lisää tietoa jokaisesta Clarifying-linjan tuotteesta löydät tämän linkin kautta.