Please choose your preferred language

English Afrikaans

Arvomme

SERTIFIOITUA LUOMUA

Esse on noudattanut Ecocertin luomustandardeja alusta asti. Ecocert valvoo minimiluomupitoisuutta ja kiellettyjä raaka-aineita, joiden he uskovat olevan vaarallisia tai kestämättömiä. He myös tarkastavat meidän tuotantolaitteistomme ja varmistavat raaka-aineiden täyden jäljitettävyyden.

Ecocert valvoo käyttämiämme pakkauksia. He varmistavat, että materiaalit, joita käytämme ovat turvallisia kuluttajille eivätkä ne liukene tuotteeseen ajan kuluessa. He myös valvovat pakkausmateriaalien kierrätettävyyttä.

EI ELÄINKOKEITA

Me emme testaa tuotteitamme eläimillä emmekä hanki raaka-aineita toimittajilta, jotka niin tekevät. On olemassa monia vaihtotehtoja eläimien käyttölle tutkimuksissa. Meidän tuotteemme testataan vapaaehtoisilla ihmisillä.

Esse kuuluu PeTan eläinkokeettomaan yritysohjelmaan ja meidät on ilmoitettu eläinkokeettomaksi yritykseksi PeTan verkkosivuilla PeTA.org.

Esse on myös Beauty Without Cruelty -organisaation valtuuttama. Kyseessä on eläinsuojelujärjestö, jonka pääasiallinen tavoite on kouluttaa ja tiedottaa ihmisiä eläimien hyväksikäytöstä ja kärsimyksestä.

VEGAANINEN

Esse on The Vegan Society –järjestön valtuuttama ja jäsen. Tämä tarkoittaa, että tuotteissamme ei käytetä lainkaan eläinperäisiä raaka-aineita.

Markkinointilauseiden, kuten “inhimillinen maanviljely” ja “eläimistä välittäen”, esiintyminen yhä useammin eläinperäisien tuotteiden markkinoinnissa, kun eläimiä tapetaan ihmisten hyödyksi, on totuuden kaunistelua. Me emme usko MINKÄÄN eläinperäisen raaka-aineen, edes mehiläisvahan käyttämiseen.

HIILINEUTRAALI

Esse työskentelee jatkuvasti vuosittaisten hiilidioksidipäästöjen minimoimiseksi. Tarkastamme energiankulutuksemme vuosittain varmistaaksemme, että olemme mahdollisimman tehokkaita ja että parannamme jatkuvasti toimintaamme. Kukaan ei ole kuitenkaan täydellinen, joten Esse kompensoi hiilidioksidipäästöjä maksamalla hyvityksiä yrityksen hiilineutraaliustason varmistamiseksi. Löydät lisätietoa Essen valitsemasta hiilineutraaliusohjelmasta täältä.