Please choose your preferred language

English Afrikaans

Olemme innoissamme, että voit osallistua #30dayrewild haasteeseen.

Haluamme kutsua tätä haasteeksi, sillä kuten kaikki kunnon haasteet, se vaatii täyttä sitoutumista – rewilding on elämäntapavalinta. Sitoutuminen kantaa hedelmää. Uskomme, että hyödyt haasteen ottamisesta ja muutat samalla ymmärrystäsi siitä, mikä on sinulle hyväksi.

Pyydämme sinua osallistumaan tähän haasteeseen ‘all in’ mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa muiden *ihonhoitotuotteiden käytön lopettamista ja täyden tarjontamme käyttämistä haastepaketin ohjeiden mukaisesti. Olemme tehneet ihosi uudistamisen mahdollisimman helpoksi – kaikki olennaiset asiat ovat #30dayrewild-pakkauksessa, jonka voit hankkia lähimmältä Esse-hoitajaltasi tai heidän verkkokaupastaan. Rewildingissa on kyse myös elämäntapamuutoksista, jotka ovat hyvin edullisia ja niiden yhdistäminen uuteen ihonhoitorutiiniin auttaa tulosten saavuttamisessa.

Pakkauksessa olevat tuotteet ovat luonnollisesti sopivia herkimmillekin ihotyypeille. Koska ihonhoitorutiinien muutokset voivat kuitenkin johtaa ihon puhdistumiseen, voi iho aluksi käyttäytyä sen mukaisesti. Tämä on täysin normaalia ja yleensä puhdistusreaktio ei ole vahva, jos aloitat maltillisesti. Aloita käyttämällä vain puhdistusta, kasvovettä ja kosteusvoidetta viiden ensimmäisen päivän ajan. Jos ihosi on tyytyväinen, ota käyttöön Protect Oil ja tästä viikon kuluttua voit tehostaa hoitoa Resurrect Seerumilla. Siitä eteenpäin, voit ottaa koko rutiinin käyttöösi.

Seuraa meitä Instagramissa saadaksesi lisätietoa tästä haasteesta ja saat myös mahdollisuuden voittaa palkintoja jakamalla edistymistäsi.

*Tämä sisältää myös meikistä luopumisen mikäli mahdollista. Jollei se ole mahdollista, suosittelemme ottamaan käyttöön Essen Foundation-meikkivoiteen, jotta et vaaranna haasteen onnistumista.