Please choose your preferred language

English Afrikaans

Kasvoseerumeita on monia erilaisia ja juuri oikean valinta omalle iholle voi tuntua haastavalta. Kuulet bloggareiden ja vaikuttajien hehkuttavan uusimpia seerumilöytöjään, joista jokainen ylittää edellisen. Vinkit voivat olla hämmentäviä sekä käydä kalliiksi.

Essen valikoimaan kuuluvat kuusi erilaista seerumia voivat myös mietytittää eri ominaisuuksineen, joten olemme koostaneet pienen kyselyn helpottaaksemme päätöksentekoasi:

  1. Onko sinulla herkkä iho? Kyllä (katso kohta 2) / Ei (katso kohta 3)
  2. Jos yrität tällä hetkellä rauhoittaa ärtynyttä tai herkästi reagoivaa ihoa, valitse eläviä probiootteja sisältävä Sensitive Serum. Seerumin sisältävät probiootit muuntavat ihosi mikrobiomia, joka auttaa palauttamaan ihon suojabarriäärin toiminnan.

Jos ihosi on herkkä ja ikääntymismuutoksien hoito on tavoitteesi, Resurrect Serum on täydellinen valinta sinulle. Ylösnousemuskasvin (Myrothamnus) tulehdusta ehkäisevät vaikutukset ja Backuchiolin (luonnon A-vitamiini ilman sivuvaikutuksia) ihoa nuorentavat vaikutukset tekevät seerumista täydellisen kaikille herkille ihoille.

  1. Jos toiveesi on ikääntymismuutoksia hoitava anti-age vaikutteinen seerumi, katso kohta 4, nopeaa, quick fix -tyylistä vaikutusta hakiessasi katso kohta 5, ja jos olet ajatellut, että on aika lisätä seerumi ensi kertaa ihonhoitorutiiniisii, siirry kohtaan 6.
  2. Plus-linjan Ageless Serum on aktiiviaineilla täytetty sankari. Se sisältää kolmikon raaka-aineita, joita löytyy vain tästä Esse-tuotteesta: suma-juuren, muira puama puun kaarnan ja madonnanliljan uutteet. Nämä yhdessä lisäävät ihon kapillaariseinämien vahvuutta ja auttavat korjaamaan ihon vaurioita. Ajan myötä, ihon napakkuus ja nuorekkuus paranee.
  3. Intensity Serum soveltuu pitkäaikaiseen käyttöön, mutta sen vaikutukset ovat nopeita. Pääraaka-aine on parakrassiuute Reunion saarelta. Tämä uute sisältää spilantholia, jolla on samankaltainen lihaksia rentouttava vaikutus kuin Botoxilla. Joten jos tärkeä tapahtuma lähestyy tai haluat vain nähdä nopeita tuloksia samalla keskittyen pitkäaikaisiin ihonhoidon päämääriisi, tämä on täydellinen seerumi sinulle.
  4. Et varmasti halua sivuuttaa ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä, mutta haluat varmistaa, että ihosi on tiptop kunnossa. Hyaluronic Serum on täydellinen tuote ylläpitämään ihon kosteustasapainoa pienimolekyylikokoisen hyaluronihapon avulla. Tämä hyaluronihapon versio on erityisen tehokas tulehduksen hoidossa, joka on johtava syy soluvaurioihin ja ikääntymiseen. Pro- ja prebioottien sekoituksen avulla ihosi mikrobiomi vahvistuu, joka tehostaa barrieritoimintaa ja pidättää paremmin kosteutta iholle saaden aikaan napakamman ja täyteläisemmän ihon.
  5. Viimeisimpänä muttei todellakaan vähäisimpänä, Essen palkituin tuote – Probiotic Serum. Tämä tuote on erityisesti suunniteltu tuomaan suoraan iholle korkea määrä eläviä probiootteja. Kolme eri kantaa probiootteja saatetaan iholle öljypohjassa, joka pitää probiootit lepotilassa kunnes ne aktivoituvat ihosi kosteudesta. Seerumi on suunniteltu resetoimaan ihon mikrobiomi probiooteilla, jotka voivat asuttaa ihon ja lisääntyä poistakseen mahdollisen olemassaolevan epätasapainon. Suosittelemme, että seerumia käytetään aluksi päivittäin viikon ajan palauttamaan mikrobinen tasapaino, ja sen jälkeen vähentämään viikottainen käyttö kahteen kertaan viikossa tuloksien ylläpitämiseksi. Seerumia voi käyttää yhdessä minkä tahansa toisen Esse-seerumin kanssa (poislukien Sensitive Serum, joka on herkän ihon versio tästä tuotteesta).

 

Suuntaa verkkosivullemme tutustuaksesi lisää tarjoamamiimme seerumeihin: Klikkaa tästä