Please choose your preferred language

English Afrikaans

Vihreä kemia, jota kutsutaan myös kestäväksi kemiaksi, on kemian ala, joka keskittyy sellaisten tuotteiden ja prosessien suunnitteluun, jotka minimoivat tai poistavat vaarallisten aineiden käytön ja muodostumisen. Vihreä kemia keskittyy uusiutumattomien luonnonvarojen kulutuksen vähentämiseen ja teknologisiin lähestymistapoihin, jotka liittyvät saastumisen ehkäisemiseen” – Wikipedia (eng. artikkeli)

Esse hyödyntää vihreän kemian keinoja tasapainottaakseen ja paluttaakseen ihosi mikrobiomin takaisin sen villiin ja luonnolliseen tilaan.

Esse pitää ajatuksesta työskentelemisestä yhdessä luonnon kanssa, mutta ymmärrämme, että luodaksemme parhaimmat mahdolliset tuotteet meidän tulee tehdä huomattavasti enemmän kuin vain sekoittaa yhteen muutama kasviperäistä ainesosaa ja laittaa ne purkkiin. Sen tasoisessa puhtaudessa on tiettyä ansiokkuutta, mutta uteliaisuutemme ulottuu hieman pidemmälle. Rakastamme sitä, että luonto tarjoaa paljon, mutta me haluamme identifioida mikä tekee jokaisesta kasvista tai uutteesta kullan arvoisen ja  eristää sekä standardisoida sen. Näin voimme toimittaa ainesosan tuotteissamme sinulle aina puhtaimmassa ja tehokkaimmassa muodossaan.

Tämän tyylinen uteliaisuus ohjaa tiedettämme kohti tekniikan luomista, joka sallii meidän tarkastella ympäröivää maailmaamme lähemmin ja lähemmin, ja yksi tarkastelun aihe on ihomme mikrobiomin maailma. Olemme havainneet, että optimaalisessa kunnossa oleva iho on sopusoinnussa ympäröivän luonnon kanssa. Parhaimmassa tapauksessa jaamme mikrobeja luonnon kanssa, ja tiedostamme sekä hyväksymme luonnon elementit, joille olemme altistuneet sukupolvien ajan mielummin kuin synteettiset luomukset.

Tutkimalla terveen ihon mikrobia voimme määrittää mitkä asiat ovat pielessä ongelmaihossa. Tämän tiedon avulla olemme pystyneet tunnistamaan tärkeimmät mikrobilajit ja populaatiot, joilla on kyky parantaa ihon terveyttä ja korjata suojabarriäärin toimintaa. Koska ymmärrämme ihmisten olevan osa paljon suurempaa planeettaa, ja että meidän olemassaolomme on siitä riippuvainen, käännymme luonnon puoleen saadaksemme vastauksia. On loogista olettaa, että ympäristömme ovat muokanneet kehitystämme ja että tuhansien vuosien evoluutiota ei tulisi sivuuttaa, jos hyvä iho ja terveys on tavoitteesi.

Vihreän kemian avulla Esse on kehittänyt tuotteita, jotka kylvävät ihoon ihanteellisia mikrobeja ja jotka ravitsevat hyödyllisiä mikrobeja, jotta saadaan aikaan terveempi iho. Tämän lisäksi, Esse yhdistää tuotteisiin poikkeuksellisia kasviperäisiä aktiiviraaka-aineita tehostaakseen anti-age vaikutuksia, joita me kaikki odotamme ihonhoitotuotteidemme tarjoavan.