Esse Express

30-minuutin tuloksiin tähtäävä tutustumishoito 

Tämä hoitovaihtoehto on loistava tutustumistapa niille, joille tuotteemme ja hoitovaihtoehtomme ovat vielä tuntemattomia, sekä niille, jotka eivät ole varmoja millaisia tuloksia haluavat ihonhoidossaan saavuttaa.

Käytettävät tuotteet räätälöidään yksilöllisten ihon tarpeiden mukaan perusteellisen ihoanalyysin jälkeen.

Tämä hoito on ihanteellinen niille, jotka etsivät optimaalisia tuloksia rajoitetussa ajassa.

Räätälöidyt hoidon lisäosat

Voit käyttää näitä hoidon lisäosia tehostaaksesi Esse Express-hoitoa. 

Hieronta: Esse Lifting (30 minuuttia)

Tämä hieronta on kohdistettu ikääntyvälle iholle ja siinä käytetään lihas-ja sidekudokseen kohdistuvia vapautus- ja nostoliikkeitä virkistämään ja väsynyttä ja sameaa ihoa, sekä lisäämään verenkiertoa ja vapauttamaan jännitystä. Tällä hoidolla saadaan välittömiä tuloksia, jotka näkyvät parantuneella ihon täyteläisyydellä, sekä ihon kirkkautena.

Lifting-hieronta on täydellinen lisäosa hoitoosi jos olet huolestunut ikääntymisen merkeistä, kuten juonteista ja rypyistä tai kimmoisuuden menetyksestä. Napakat painallukset mahdollistavat syvän kasvojen alueen rentoutuksen ja näin ne vapauttavat jännitystä ja mahdollistavat ihon tasaisemman ulkonäön. Hoidon napakoiden otteiden vuoksi sitä ei ole tarkoitettu herkälle iholle.

Hieronta: Esse Scalp Tension Release – Päänahan rentouttava hieronta (15 minuuttia)

Päänahan hieronta lisää verenkiertoa karvatupeissa ja stimuloi hermopäätteitä, joka rentouttaa päänalueen jännitystä. Tämä stressiä vähentävä hoito voidaan lisätä minkä tahansa hoidon yhteyteen ja voidaan tehdä öljyn kanssa tai ilman öljyä.   

Hieronta: Eye Tension Release (10 minuuttia)

Tämä hoito on tarkoitettu väsyneille silmille vapauttamaan jännitystä ja rasitusta. Tämä stimuloiva hoito kiinteyttää silmänympärysihoa esimerkiksi kiviterapiaan, akupainantahierontaan tai lymfaan liitettynä.

Hieronta: Esse Anti-inflammatory - tulehdusta helpottava hieronta (20 & 40 minuuttia)

Tämä hieronta keskittyy rauhoittamaan yliaktiivista hermostoa ja vähentämään tulehdusta intensiivisellä stimulaatiolla ja imusolmukkeiden aktivaatiolla. Ihanteellinen herkälle iholle, tämän hieronnan tekemisessä käytetään apuvälineitä ja kosketusta rauhoittamaan ihoa.

40 minuutin vaihtoehtoa suositellaan erittäin herkälle iholle tai erittäin stressaantuneille asiakkaille, koska se stimuloi sekä lymfaattista että parasympaattista hermostoa (PNS).

Anti-inflammatorista hierontaa voidaan käyttää kaikkien ihotyyppien ja huolenaiheiden hoitoon, erityisesti niille, jotka kamppailevat tulehduksellisten iho-ongelmien, kuten aknen, ruusufinnin, ekseeman ja dermatiitin kanssa.

Hieronta: Esse Foot Tension Release - jalkojen hieronta (25 minuuttia)

Räätälöity jalkahoito sisältää kuorinnan ja rentouttavan jalkahieronnan spirulinanaamiolla. Tämä lisähoito on tarkoitettu vapauttamaan koko kehon jännitystä jalkojen kautta.

Löydä lähin hoitolasi