The Ultimate Esse Experience

90-120 minuutin kokonaisvaltainen hoito, joka vie ihon uudelle tasolle

Tässä maailmanluokan standardoidussa elävistä probiooteista koostuvassa hoitokokemuksessa ihollesi levitetään 5 miljardia pesäkettä muodostavaa yksikköä ELÄVIÄ lactobacillus probiootteja ja sen jälkeen Esse Exclusion Mask-naamio. Tämä tarjoaa täydellisen anaerobisen ympäristön bakteerien kolonisoitumiselle.  

Hoito on suunniteltu vähentämään tulehdusta, tehostamaan suojabarriäärin toimintaa ja korjaamaan ikääntymisestä aiheutuneita merkkejä palauttamalla mikrobitasapainoa ja elvyttämällä ihoa, mikä varmistaa ihon pitkäaikaisen terveyden. 
Sen lisäksi, että The Ultimate Esse Experience- hoidossa iholle levitetään eläviä mikrobeja se sisältää myös joko Esse Anti-inflammatorisen tai Esse Lifting- hieronnan, joka parantaa entisestään hoitotuloksia ja takaa täydellisen rentoutumisen. 

Kustomoi hoito

The Ultimate Esse (Live Probiotic) Experience on räätälöitävissä tarpeisiisi:

Website_Icons_100x100px10

Lämpötila

Viileä tai lämmin

Valitse hoidon lämpötila oman mieltymyksesi mukaan, sekä vastaamaan ihohaasteita kuten ikääntymistä tai tulehdusta. 

Website_Icons_100x100px9

Välineet

Gua Sha-kivet, Jaderullat, Marblekivet tai imukupit

Valittavana hoitojen tehostamiseen on erilaisia välineita, joita Esse-hoitajat ovat koulutettuja käyttämään hieronnan tehostamiseksi.  

Website_Icons_100x100px8

Hieronta

Esse Anti-inflammatory Massage - tulehdusta rauhoittava hieronta tai Esse Lifting Massage - kiinteyttävä hieronta

Valitse hierontavaihtoehto, joka parhaiten sopii ihosi tarpeisiin. Hoidon tekevä kosmetologi opastaa valitsemaan ihollesi tehokkaimman hierontavaihtoehdon perustuen ihosi tarpeisiin. 

Räätälöidyt lisäosat

Voit sisällyttää näitä hoidon lisäosia tehostaaksesi The Ultimate (Live Probiotic) Esse Experinece hoitoa. 

Hieronta: Esse Lifting (30 minuuttia)

Tämä hieronta on kohdistettu ikääntyvälle iholle ja siinä käytetään lihas-ja sidekudokseen kohdistuvia vapautus- ja nostoliikkeitä virkistämään ja väsynyttä ja sameaa ihoa, sekä lisäämään verenkiertoa ja vapauttamaan jännitystä. Tällä hoidolla saadaan välittömiä tuloksia, jotka näkyvät parantuneella ihon täyteläisyydellä, sekä ihon kirkkautena.

Lifting-hieronta on täydellinen lisäosa hoitoosi jos olet huolestunut ikääntymisen merkeistä, kuten juonteista ja rypyistä tai kimmoisuuden menetyksestä. Napakat painallukset mahdollistavat syvän kasvojen alueen rentoutuksen ja näin ne vapauttavat jännitystä ja mahdollistavat ihon tasaisemman ulkonäön. Hoidon napakoiden otteiden vuoksi sitä ei ole tarkoitettu herkälle iholle.

 

Hieronta: Esse Scalp Tension Release – Päänahan rentouttava hieronta (15 minuuttia)

Päänahan hieronta lisää verenkiertoa karvatupeissa ja stimuloi hermopäätteitä, joka rentouttaa päänalueen jännitystä. Tämä stressiä vähentävä hoito voidaan lisätä minkä tahansa hoidon yhteyteen ja se voidaan tehdä öljyn kanssa tai ilman öljyä. 

 

Hieronta: Eye Tension Release (10 minuuttia)

Tämä hoito on tarkoitettu väsyneille silmille vapauttamaan jännitystä ja rasitusta. Tämä stimuloiva hoito kiinteyttää silmänympärysihoa esimerkiksi kiviterapiaan, akupainantahierontaan tai lymfaan liitettynä.

Hieronta: Esse Anti-inflammatory - tulehdusta rauhoittava hieronta (20 & 40 minuuttia)

Tämä hieronta keskittyy rauhoittamaan yliaktiivista hermostoa ja vähentämään tulehdusta intensiivisellä stimulaatiolla ja imusolmukkeiden aktivaatiolla. Ihanteellinen herkälle iholle, tämän hieronnan tekemisessä käytetään apuvälineitä ja kosketusta rauhoittamaan ihoa.

40 minuutin vaihtoehtoa suositellaan erittäin herkälle iholle tai erittäin stressaantuneille asiakkaille, koska se stimuloi sekä lymfaattista että parasympaattista hermostoa (PNS).

Anti-inflammatorista hierontaa voidaan käyttää kaikkien ihotyyppien ja huolenaiheiden hoitoon, erityisesti silloin, kun kamppaillaan tulehduksellisten iho-ongelmien, kuten aknen, ruusufinnin, ekseeman ja dermatiitin kanssa.

Hieronta: Esse Foot Tension Release (25 minuuttia)

Rentouttava jalkahoito sisältää kuorinnan ja jalkojen hieronnan spirulinanaamiolla. Tämä hoidon lisäosa on tarkoitettu vapauttamaan jännitystä jalkojen kautta koko kehosta. 

Löydä lähin Esse-hoitolasi