The Esse Experience

60 minuutin täysin räätälöitävissä oleva hoito

Tämä kasvohoito edistää hyödyllisten prebioottien ja probioottien tehoa, mikä parantaa iholla olevaa mikrobiseosta.

Se on räätälöity vastaamaan spesifeihin ihoanalyysissa havaittuihin iho-haasteisiin, rauhoittamaan ja parantamaan stressaantunutta tai ärtynyttä ihoa, tehostamaan kollageenin tuotantoa, rauhoittamaan tulehdusta ja vahvistamaan suojabarriäärin toimintaa.

 

Akupainantakasvohieronta lievittää stressiä ja jännitystä kasvojen alueella ja vapauttaa energiatukoksia, mikä edistää rentoutumista, ihon terveyttä ja homeostaasia.

Tämä hoito voidaan räätälöidä säätämällä lämpötilaa ja kosketusta. Voit myös valita huolellisesti suunniteltuja hoidon lisäosia, jotka parantavat kokemusta entisestään.

Räätälöi hoito

Esse Experience on räätälöitävissä ihon tarpeiden mukaan:

Website_Icons_100x100px10

Lämpötila

Viileä tai lämmin

Valitse hoidon lämpötila oman mieltymyksesi mukaan, sekä vastaamaan ihohaasteita kuten ikääntymistä tai tulehdusta. 

Website_Icons_100x100px8

Hieronta

Esse akupainantahieronta

Tässä hoidossa tarjottava vakiohieronta on Essen akupainantahieronta. Tässä hoidossa voidaan tehdä Esse Lifting Massage tai Esse Anti-Inflammatorisen hoidon lisäosan kanssa (katso lisäosat alla).

Akupainantahieronnan tarkoituksena on varmistaa keskushermoston aktivointi, stressin ja ahdistuksen vapauttaminen, sekä kosketuksen korkea vaikutus terapeutin käsien kautta.

Räätälöidyt hoidon lisäosat

Voit käyttää näitä valinnaisia hoidon lisäosia tehostaaksesi Esse Experience hoitoa. 

Hieronta: Esse Lifting (30 minuuttia)

Tämä hieronta on kohdistettu ikääntyvälle iholle ja siinä käytetään lihas-ja sidekudokseen kohdistuvia vapautus- ja nostoliikkeitä virkistämään ja väsynyttä ja sameaa ihoa, sekä lisäämään verenkiertoa ja vapauttamaan jännitystä. Tällä hoidolla saadaan välittömiä tuloksia, jotka näkyvät parantuneella ihon täyteläisyydellä, sekä ihon kirkkautena.

Lifting-hieronta on täydellinen lisäosa hoitoosi jos olet huolestunut ikääntymisen merkeistä, kuten juonteista ja rypyistä tai kimmoisuuden menetyksestä. Napakat painallukset mahdollistavat syvän kasvojen alueen rentoutuksen ja näin ne vapauttavat jännitystä ja mahdollistavat ihon tasaisemman ulkonäön. Hoidon napakoiden otteiden vuoksi sitä ei ole tarkoitettu herkälle iholle.

Hieronta: Esse Scalp Tension Release - päänahan rentouttava hieronta (15 minuuttia)

Päänahan hieronta lisää verenkiertoa karvatupeissa ja stimuloi hermopäätteitä, joka rentouttaa päänalueen jännitystä. Tämä stressiä vähentävä hoito voidaan lisätä minkä tahansa hoidon yhteyteen ja voidaan tehdä öljyn kanssa tai ilman öljyä. 

Hieronta: Eye Tension Release - silmänympärysalueen rentouttava hieronta (10 minuuttia)

Tämä hoito on tarkoitettu väsyneille silmille vapauttamaan jännitystä ja rasitusta. Tämä stimuloiva hoito kiinteyttää silmänympärysihoa esimerkiksi kiviterapiaan, akupainantahierontaan tai lymfaan liitettynä.

Hieronta: Esse Anti-inflammatory - tulehdusta helpottava hieronta (20 & 40 minuuttia)

Tämä hieronta keskittyy rauhoittamaan yliaktiivista hermostoa ja vähentämään tulehdusta intensiivisellä stimulaatiolla ja imusolmukkeiden aktivaatiolla. Ihanteellinen herkälle iholle, tämän hieronnan tekemisessä käytetään apuvälineitä ja kosketusta rauhoittamaan ihoa..

40 minuutin vaihtoehtoa suositellaan erittäin herkälle iholle tai erittäin stressaantuneille asiakkaille, koska se stimuloi sekä lymfaattista että parasympaattista hermostoa (PNS).

Anti-inflammatorista hierontaa voidaan käyttää kaikkien ihotyyppien ja huolenaiheiden hoitoon, erityisesti niille, jotka kamppailevat tulehduksellisten iho-ongelmien, kuten aknen, ruusufinnin, ekseeman ja dermatiitin kanssa.

Hieronta: Esse Foot Tension Release - jalkojen hieronta (25 minuuttia)

Räätälöity jalkahoito sisältää kuorinnan ja rentouttavan jalkahieronnan spirulinanaamiolla. Tämä lisähoito on tarkoitettu vapauttamaan koko kehon jännitystä jalkojen kautta.

Löydä lähin hoitolasi