Me uskomme kumppanuuden voimaan

Esse uskoo, että todellinen kumppanuus ammattikosmetologien kanssa on välttämätöntä räätälöityjen ja kestävien ihonhoitoratkaisujen luomisessa, joista on asiakkailemme pitkäaikaisia hyötyjä.

Investoi omaan menestykseesi

Ihonhoitofilosofiamme on samanlainen kuin lähestymistapamme kumppanuuteen ammattilaisten kanssa – Me teemme sitä pitkällä tähtäimellä. Tiedämme, että kun työskentelee sellaisten ihmisten kanssa, joilla on asiantuntemusta yksilöllisten ihonhoitotarpeiden ratkaisuissa, muutos kohti tervettä ja tasapainoista ihon mikrobia nopeutuu. Toisin sanoen olemme panostaneet sinun menestykseesi.

Innovointi on DNA:ssamme

Markkinoinnin ja todellisen innovaation välillä on ero. Työskentelemme väsymättä pysyäksemme mikrobiomi-ihonhoidon ja bioteknologian viimeisimmän kehityksen kärjessä. Tällä kaikella tähdätään yhden tavoitteen saavuttamiseen – ihon saamiseen takaisin sen optimaaliseen kuntoon, jotta se kestää ikääntymisprosessia ja on tulehdusvapaa. Innovaatioihin investoiminen tarkoittaa, että autamme myös pitämään yrityksesi merkityksellisenä ja asiakkaiden mielenkiinnon yllä todellisilla ihoa muokkaavilla ratkaisuilla.

Liity liikkeeseen

Luonnollisten ja luomu ihonhoitotuotteiden markkinat ovat edelleen nopeimmin kasvava segmentti globaalissa ihonhoidossa. On huomattavissa ihmisiä, jotka haluavat kestävän kehityksen mukaisia tuotteita, jotka ovat kemikaalittomia, mutta silti erittäin tehokkaita. He ovat tietoisempia kuin koskaan ennen haitallisista kemikaaleista ja välttävät niitä aktiivisesti. Pelkkä kemikaalien välttäminen ei enää riitä. Korkeasti koulutetut asiakkaat haluavat huippuluokan ikääntymistä ehkäiseviä tuotteita kaikille ihotyypeille. He ovat kyllästyneitä valheellisiin lupauksiin ja tyhjiin väitteisiin ja haluavat nähdä todellisia tuloksia.

Esse on osoittautunut erittäin tehokkaaksi lukuisissa riippumattomissa testeissä Saksassa. Sitä käytetään ja rakastetaan yli 40 maassa ympäri maailmaa, erityisen vahvasti Esse on edustettuna Skandinaviassa ja Pohjois-Euroopassa. Esse on Ecocertin luomusertifioima, PeTa-merkitty, vegaani, sekä muovi- ja hiilineutraali. Lyhyesti, Esse on eettinen brändi, joka keskittyy ammatti-ihonhoitomarkkinoiden vaatimiin tuloksiin.

Essen kanssa työskentelemisen hyödyt

Website_Icons_100x100px17

Esse tarjoaa asiakkaillesi

 • Innovaatiota: Uusinta huippuluokan bioteknologiaa iholle
 • Tehokkuutta: Tehokkaat tuotteet kaikille ihotyypeille- ja haasteille – myös erittäin herkälle iholle
 • Räätälöintiä: Räätälöidyt ihonhoitoratkaisut ja tuotteet
 • Anti-ageing: Ainutlaatuiset ikääntymistä ehkäisevät aktiiviraaka-aineet, mukaan lukien elävät probiootit
 • Kestävyys: Terveemmän ja nuoremman näköinen iho pitkällä aikavälillä
 • Etiikka: Sertifioidut eettiset standardit: luomu, vegaani, cruelty-free, muovi- ja hiilineutraali
Website_Icons_100x100px18

Esse tarjoaa yrityksellesi:

 • Kumppanuutta: Todellinen fokus kumppanuuteen ammatti-kosmetologien kanssa
 • Ero: Mahdollisuus erottautua kilpailijahoitoloista
 • Innovaatio: Jatkuva innovaatio, eläviin probiootteihin pohjautuvat hoitoprotokollat ja uudet ihonhoitoratkaisut, jotka perustuvat jatkuvaan mikrobiomitutkimukseen
 • Tuki: Räätälöity markkinointituki, joka tukee sinua liiketoimintasi laajentamisessa
 • Koulutus: Tarjonta sopivista koulutuksista ja jatkuvasti käytettävissä olevat koulutusmateriaalit
 • Fokus: Jatkuvasti loistavaa palvelua

Esse panostaa koulutukseen

Esse Academy

The Esse Academy kouluttaa ihotautilääkäreitä, esteettisiä lääketieteen ammattilaisia ja ihoterapeutteja eri puolilta maailmaa uusimmista innovaatioista ja ihon mikrobiomin jatkuvasti kehittyvästä biotekniikasta.

Mikrobiomikurssi

Tämä kolmen tai viiden päivän kurssi kattaa ihon mikrobien ekosysteemin ja mahdolliset probioottiset hoidot ihosairauksiin.

Osallistujilla on kurssilta poistuessaan: 

 • Selkeä ymmärrys ihon mikrobiomista ja sen vaikutuksista ihon terveyteen.
 • Tuntemus keskeisistä lajeista ja niiden roolista ekologiassa.
 • Ymmärrys siitä, kuinka probiootteja voidaan käyttää eri ihon tilojen hoitoon.

Vieraile Esse Collegessa

Verkkokoulutusalustamme tarjoaa sinulle maailmanluokan koulutusta missä tahansa oletkin. The Esse College on olemassa antaakseen Esse-kosmetologeille varmuutta heidän tehdessään ihonhoitorutiineja asiakkailleen. Tämä koulutusohjelma sisältää useita teoriamoduuleja ja komponentteja, jotka käsittelevät mm. ammatti- ja vähittäistuotteita, raaka-aineteknologiaa, sekä hoitoprotokollia. Suoritettavana on 7 moduulia ja jokaisen moduulin suorituksesta saa todistuksen.  

Ajatusjohtaja

“Trevor Talks” -sarja kattaa monia aiheita innovaatioista tuotteisiin ja uusimpaan ajatteluun mikrobiomi-ihonhoidossa. Tutustu alta tai ryhdy jälleenmyyjäksi.

Kurkistus ihomme alle mikrobiomiin

Sukella syvälle tieteeseen mikrobiomi-ihonhoidon taustalla näiden perusteellisten lukujen avulla. 

Mikrobiomi

Monipuolinen ja näkymätön ekosysteemi, joka asuu kehossamme ja ihossamme. 

Clarifying Range

Lue lisää Clarifying-linjan tuloksista aknen kanssa. 

Avain raaka-aineet

Essen aktiivisten raaka-aineiden ymmärtäminen ja kuinka ne tuottavat tehokkaita tuloksia.

Probiotic Serum

Maailman ensimmäinen eläviä probiootteja sisältävä seerumi, joka vaikuttaa ihon kiinteyteen ja kimmoisuuteen.