Rasvainen iho

Hallitse rasvaista ihoa luomalla ympäristö hyödyllisille bakteereille

Rasvainen iho vastustaa ikääntymisen merkkejä pidempään, mutta liiallinen rasva voi vaikuttaa ihon terveyteen. Terveet mikrobit ihollasi kuluttavat ylimääräistä öljyä, joten näitä hyödyllisiä bakteereja on syytä hoitaa. Aidosti rasvaisella iholla on taipumus hieman paksuuntua ja huokoset ovat avoimia. Meikki ei pysy hyvin ja mustapäät, näpyt ja tukkeumat ovat yleisiä. Monet ihmiset mieltävät ihonsa rasvaiseksi ja kosmetologien on usein vaikea saada asiakas vakuuttuneeksi siitä, että ihon kuoriminen ja liiallinen puhdistaminen ei ole paras tapa. 

Täsmätuotteet

Konsultoi kosmetologiasi räätälöimään ratkaisu ihosi tarpeisiin.

Elämäntapavalinnat

Elämäntapavalintasi voivat vaikuttaa ihoosi

  • Ylläpidä aina ihon happovaippa – käytä pH-tasapainotettuja tuotteita (pH 4,5).
  • Vältä poistamasta iholta sen luonnollista suojaa; eli vältä tuotteita jotka sisältävät alkoholia tai voimakkaita vaahtoavia ainesosia. Savipohjaisia naamioita ja puhdistusaineita suositellaan poistamaan tukkeumia ja hellävaraiseen kuorintaan. 
  • Vältä tarpeetonta ja liiallista puhdistusta – tämä voi stimuloida ihoa tuottamaan huonompilaatuista talia, joka on yleensä tulehdusta edistävää.
  • Vältä alkoholipitoisten kuivattavien puhdistusaineiden ja kasvovesien käyttämistä – molemmat voivat vaikuttaa ihosi luonnollisen mikroflooran terveyteen ja ihon suojabarriäärin toimintaan. 
  • Ota magnesium- ja sinkkilisää tukemaan hyaluronihapon tuotantoa. 
  • Käytä hyaluronihappoa sisältäviä tuotteita lisätäksesi ihon kosteutta – tämä tasapainottaa talin tuotantoa. 

Hoidot